HTML

zsanettewellness

Minőségi életmódra váltás, személyi edzés, rekreáció, fitness, wellness, vegán életmód, elsősorban vegán táplálkozási tanácsadás, receptek. További írásaimért látogass el a JÓGÁZDA: www.zsanettejoga.blog.hu STROKE. www.zsanettestroke.blog.hu

Friss topikok

  • Zsanette: @Jerry Garcia: Kedves Jerry, Köszönöm bejegyzésed! Hosszú, sokrétű kérdéseid vannak, amit itt nem... (2011.11.06. 22:01) A SEJTEK ZSÍRTARTALMA CSÖKKENTHETŐ
  • Köxiblog: @Zsanette: Köszönöm szépen a válaszodat. Próbálkozom. Jó egészséget és sok sikert kívánok. Feri (2011.04.13. 17:24) SPORT : JÓGA
  • Zsanette: @Fogyás: Válasz érkezett kommentedre! (2010.09.06. 21:01) ÉLETMÓD: 90 NAPOS DIÉTA

Linkblog

2010.06.27. 14:13 Zsanette

FITNESS

Ismétlésszámok, szériák.  Ha gyors, látványos eredményeket szeretnél elérni.

Minél több ismétlés és szériaszám jobb eredményt fog hozni, vagy kevesebb ismétlés több szériaszám, vagy egyszerre kell megcsinálni az összes ismétlést? Melyik lesz eredményesebb?

Sokan, tévhitben vannak azzal kapcsolatban, hogy egyszerre megcsinálják a 100 db ismétlésből álló gyakorlatot egyszerre, annak érdekében, hogy izomformálást, szálkásodást akarnak elérni. Miközben két három hónap múlva is azon panaszkodnak, hogy de ők csinálják a feladatokat, de mégsem látszik.

 

Ez nem igaz! Sokkal hatásosabb a kevesebb ismétlésszám, kevesebb széria módszer. Az eredmény már igen hamar látványosan fog megmutatkozni.

Milyen gyakorlatokra vonatkozik ez? Általában véve, az összes izomformálóra.

Tehát, mától hagyjunk fel az egyszerre megcsinálok 100db felülést, fekvőtámaszt, fenékemelést módszerrel, és válasszuk helyette a 4x25, 3- 4-...30 - as módszereket.

Ne feledd, hogy semmilyen edzésmunka nem lesz látványos és eredményes, ahogyan azt te szeretnéd, és elvárnád a gyakorlattól, ha a megfelelő táplálkozásról, edzésszámról és pihenésról nem gondoskodsz. Szánj időt az edzés mellett a pihenésre és a tápláló étkezésre is.

Sporttársi üdvözlettel!
Zsemlye Zsanette
Sport és gerinc jóga oktató, Személyi edző
0630 200 6870
www.zsanettewellness.hu   www.zsanettewellness.blog.hu
zsanettewellness@yahoo.com

 

 


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsanettewellness.blog.hu/api/trackback/id/tr282113505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása